BIENVENIDOS A MI BLOG!

Si has entrat al meu blog , primer de tot em cal donar-te les gràcies pel temps de la teva visita que sigui poc o molt és sempre car i excel.lent. Així doncs seré breu :
El contingut d´aquest blog és :
1. Professional Informatiu Gràfic i Divulgatiu.
2. La resta serà un regal.
Per descomptat serà un plaer posar-me en contacte amb tu sempre que ho desitgem.
Per conèixer una mica més del meu CV, et convido a entrar a la meva pàgina enriclopezserrano.jimdo.com.
G.B.

Enric López Serrano
enriclopezserrano.jimdo.com
E-mail: enriclopezserrano@gmail.com
Tel: 647 409 360

sábado, 22 de septiembre de 2012

VIVA L´IVA!

Hola a tothom!
Primer agraïr-vos que de tant en tant us deixeu caure per aquestes latituts empesos per la curiositat.
Us prometo que m´agradaria donar-vos exclusives i informar-vos de tafaneries sucoses relacionades amb el món dels actors , actrius , directors , muntatges , i en fi , totes aquestes martingales que un se suposa que pot extreure de entre les bambelines - o bambalines- Però no he de fer res més que excusar-me perquè o no m´entero de res o res s´entrera de mi i a hores d´ara poca cosa sucosa us puc comunicar. Sempre he cregut que aquesta feina , en definitiva , no es pas tant interessant ni tant apassionant com hom pot arribar a pensar.
El que si que puc dir-vos és que Operetta és a punt d´estrenar al teatre Victòria i que no som pas més flamencos que la resta de companys de professió i que no les tenim totes , perquè aquesta putada d´apujar l´IVA al preu de les entrades afecta a tot el món i més encara , al món de la cultura.
Nosaltres tirem endevant amb moltes apretures i amb totes les ganes del món que pogue disfrutar de la feina que fem. Però em penso que el cabreig en el gremi és justificademanet majúscul.
Doncs res , moltes gràcies pel vostre temps i us convidu - de convidar - que vingueu al Victòria del 4 d´Octubre al 4 de Novembre a passar una bona estona amb el nostre Show.
Aprofito per cagarme en la mare que va parir la ignorància i l´estupidesa imperants i també , en un altre ordre de coses , també aprofito per agraïr públicament la meva companya Bruna el seu recolzament invariable. Gràcies Carinyo!
Recordeu que no ens queden gaires dies...visca la vida!
Salut

No hay comentarios:

Publicar un comentario